Xiaomi випустила мультиварку з «штучно інтелектуальним-кухарем»: ціна і характеристики

Xiaomi розширила асортименти побутової техніки Mijia, представивши мультиварку Mijia 6L Multi-Functional Electric Hot Pot. Пристрій оснащений місткою робочою ємністю на 6 літрів, підтримує технологію рівномірного нагрівання та інтелектуальну функцію приготування їжі.

За заявою компанії, нагрівальний елемент потужністю 2000 Вт забезпечує різницю температури різних точках робочої поверхні менше 2°C. Сама ємність оснащена антипригарним покриттям та витягується з корпусу, що дозволяє легко помити її після приготування.

Прилад підтримує шість режимів нагріву в діапазоні від 400 до 2000 Вт та вісім попередньо встановлених програм готування, включаючи «Свіже м’ясо», «Морепродукти», Овочі та гриби» та «Заморожені продукти». При цьому ІІ-алгоритм запам’ятовує початковий час приготування для кожної попередньої установки, що дозволяє згодом запускати процес в один дотик.

Серед інших особливостей Mijia 6L Multi-Functional Electric Hot Pot виробник виділяє міцну кришку із загартованого скла, термостійкі ручки та ніжки з протиковзкими накладками. Ціна приладу на ринку Китаю складає $47.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.