Нові правила переказу з картки на картку: ПриватБанк попередив про обмеження

В Україні з 1 жовтня введено обмеження на перекази з картки на картку, які тепер не можуть перевищувати 150 тис. грн на місяць. Водночас, ці ліміти не поширюються на волонтерів зареєстрованих у банку, а також на клієнтів із підтвердженими джерелами доходів, які перевищують даний ліміт.

ПриватБанк повідомив, що встановлений з 1 жовтня 2024 року ліміт на P2P перекази між фізичними особами в розмірі 150 000 грн є достатнім для більшості клієнтів банків. За словами Дмитра Мусієнка, члена правління ПриватБанку з питань роздрібного бізнесу, 99% клієнтів банку здійснюють перекази, що не перевищують цей обсяг.

Мусієнко зазначив, що ПриватБанк не застосовуватиме обмеження на карткові перекази для волонтерів і клієнтів із підтвердженими доходами. Банк також запровадив зручний механізм управління лімітами для клієнтів, які підпадають під виключення, визначені НБУ. При досягненні 50% ліміту клієнтам надходитимуть попередження з рекомендаціями щодо подальших дій, включно з можливістю використання переказів на IBAN.

Клієнти ПриватБанку матимуть можливість підвищити ліміт через Приват24, звернувшись до служби підтримки за телефоном 3700, чи особисто у відділенні банку, де фахівці нададуть необхідну консультацію.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.