Київстар повернув українцям популярну послугу, яка коштує всього 1 гривню

Київстар знову дозволив своїм абонентам скористатися акцією “Щасливий день”, яка стала доступною з 1 жовтня 2024 року. Раніше ця пропозиція була тимчасово недоступною, але тепер українці знову можуть підключати її і отримувати безлімітний Інтернет та дзвінки за символічну плату в 1 гривню. Про це повідомила пресслужба компанії на офіційному сайті.

Як скористатися акцією

Часто абоненти можуть пропустити оплату тарифу або стикнутися з обмеженнями щодо обсягу Інтернету і хвилин. Тепер у таких випадках можна підключити акцію “Щасливий день”, яка коштує лише 1 гривню. Після активації абоненти отримують безлімітний доступ до Інтернету та необмежені дзвінки в мережі на цілий день.

Після завершення терміну дії пропозиції, Інтернет буде надаватися згідно з умовами чинного тарифного плану. Акція діє лише на території України і не доступна для користувачів деяких тарифів для IoT-пристроїв“, – уточнили в пресслужбі.

Скористатися пропозицією можуть абоненти тарифних планів “Все разом” та передплатники і тільки один раз на тиждень, що дозволяє користуватися послугою 4 дні на місяць. Акція діятиме до 31 грудня 2024 року.

Підключити “Щасливий день” можна кількома способами:
– через мобільний додаток Київстар;
– зателефонувавши за номером 222;
– використавши USSD-запит *222#.

Після активації абонент отримає SMS з підтвердженням, а послуги будуть доступні до кінця доби. Наступного дня діятимуть стандартні умови тарифу.

Тарифи Київстару з безлімітним Інтернетом

Щоб уникнути обмежень за обсягом трафіку, можна підключити тариф із безлімітним Інтернетом. Серед популярних тарифів:
– “ВСЕ РАЗОМ Міць” – 200 грн/міс;
– “СуперГіг” – 300 грн/міс;
– “LOVE UA Рух Контракт” – 350 грн/міс;
– “LOVE UA Успіх Контракт” – 500 грн/міс.

Наприклад, тариф “ВСЕ РАЗОМ Міць” включає Домашній Інтернет зі швидкістю до 1 Гбіт/с, Київстар ТБ з понад 400 каналами, безліміт на мобільний Інтернет, 12 ГБ у роумінгу, необмежені дзвінки в мережі Київстар, 500 хвилин на інші мережі, 300 SMS і одну безкоштовну Суперсилу на вибір.

Тариф “СуперГіг” пропонує безлімітний мобільний Інтернет без хвилин і SMS, а в тарифах “LOVE UA” є повний спектр послуг, включаючи мобільний трафік, дзвінки, роумінг і дві Суперсили.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.