Lenovo випустила недорогий проектор Xiaoxin 100GT із вбудованою аудіосистемою та яскравістю 1400 люменів

Компанія Lenovo представила новий домашній проектор Xiaoxin 100GT. Пристрій оснащений вбудованими динаміками, штативом із поворотом на 360 градусів, а також забезпечує високу яскравість та якість зображення Full HD.

Основою Xiaoxin 100GT стала оптична система Crystal X, яка відрізняється тривалим терміном служби. Максимальна яскравість проектора досягає 500 люменів CVIA, що еквівалентно приблизно 1400 люменів ANSI, при цьому роздільна здатність становить 1080p. Водночас пристрій оснащений процесором HiSilicon, 2 ГБ ОЗУ та 32 ГБ вбудованої пам’яті, а також має підтримку Wi-Fi 6 та Bluetooth 5.0 для бездротового підключення. За передачу звуку відповідає пара вбудованих динаміків по 5 Вт, які розміщені у звуковій порожнині об’ємом 400 см3 та налаштовані на баси до 80 Гц.

Як ОС встановлена ​​Lenovo ZUI Smart Projection із вбудованим набором інтелектуальних функцій, таких як автоматична корекція трапецоїдних спотворень, автофокусування та вирівнювання екрану. Передбачив виробник технологію зниження рівня синього світла та дифузного відображення зменшення шкоди зору користувача.

Проектор Lenovo Xiaoxin 100GT вже доступний для покупки за ціною 153 дол.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.