Глобальний анонс навушників Xiaomi Buds 5 для України: Harman AudioEFX, ANC та підтримка HD-кодеків

Xiaomi випустила TWS-навушники Buds 5. Вони виконані у форм-факторі вкладишів, можуть похвалитися функцією активного шумопоглинання та просторового звучання. У компанії нагадали про інші особливості цієї моделі та назвали її ціну на міжнародному ринку.

Xiaomi Buds 5 виконані у форм-факторі вкладишів та отримали 11-міліметрові драйвери. Вони налаштовані командою Harman AudioEFX для кращого звучання та підтримують HD-кодеки: aptX Lossless, aptX Adaptive та LC3. Також є просторовий звук та активне шумозаглушення за допомогою трьох мікрофонів. За словами співробітників компанії, воно може придушити шум вітру зі швидкістю 12 м/с.

Навушники можуть підключатися до двох смартфонів одночасно за допомогою Bluetooth 5.4, а мінімальна затримка звуку становить 73 мс в ігровому режимі у зв’язці зі смартфонами Xiaomi MIX Flip, 14, 14 Ultra, POCO F6 та F6 Pro. Пізніше перелік моделей розширять. Навушники захищені за стандартом IP54 і працюють від одного заряду 6,5 годин без ANC. Після активації шумозаглушення автономність падає до 3,5 години. З кейсом ці показники становлять 39 та 24 години відповідно, а 10-хвилинної зарядки вистачає на 2,5 години роботи.

Xiaomi Buds 5 доступні за €99.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.