Xiaomi 14T Pro порівняли з iPhone 16 Pro Max за якістю зйомки

Автор YouTube-каналу TechTablets порівняв можливості фото- та відеозйомки нових Xiaomi 14T Pro та iPhone 16 Pro Max. І хоча апарати помітно відрізняються за ціною, обидва відносяться до флагманського сегменту та були представлені зовсім недавно. При цьому результат порівняння вийшов цікавим.

На думку блогера, селфі-камера при зйомці фото краще працює у Xiaomi 14T Pro, оскільки колір шкіри виходить ближче до реального, а деталізація помітно вища. Зате зі зйомкою людей на основну камеру все навпаки: смартфон Xiaomi застосовує агресивні алгоритми згладжування, через що втрачається велика кількість деталей.

Apple обіцяє якість без втрат при зйомці з 2-кратним зумом, але на практиці знімки з Xiaomi 14T Pro виходять значно деталізованішими. У смартфоні використовується телекамера з 2,6-кратним оптичним зумом, тому він перевершує iPhone. В останнього телевізор з 5-кратним зумом, що дає йому перевагу в деталях при зйомці на великих дистанціях. Однак блогер звернув увагу, що Apple надмірно використовує підвищення різкості, що помітно при наближенні. Також це спричиняє підвищення кількості шумів. І ця особливість помітна на всіх камерах iPhone.

При нічній зйомці блогер віддав перевагу фотографіям з апарату Xiaomi, тому що він зберігає темне небо і передає більше деталей, тоді як у iPhone небо сильно висвітлене і галасливе. Також в iPhone нікуди не робити проблема з сильними відблисками, хоча Apple заявляла про використання нового покриття антивідблиску.

При цьому щодо запису відео блогер віддав перевагу iPhone як в денний, так і нічний час.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.