Xiaomi випустила розумну зубну щітку Mijia Electric Toothbrush з автономністю до 180 днів

Xiaomi розширила асортименти продуктів під брендом Mijia, випустивши нову електричну зубну щітку Sonic Sweep Electric Toothbrush. Пристрій доступний у трьох кольорах корпусу, має кілька режимів чищення, інтелектуальний світловий індикатор нагадування та інші корисні можливості.

На відміну від попередніх моделей Sonic Sweep Electric Toothbrush отримала більш округлий корпус. Щетинки голівки нагадають про необхідність її заміни, помінявши свій колір на більш тьмяний. Новинка оснащена технологією звукового та вібраційного чищення, а подвійний кут коливань дозволяє очищати важкодоступні зони. Виходячи з потреб користувача, передбачено три режими: дбайливий, стандартний та інтенсивний. Бережний режим підійде для людей з чутливими яснами, тоді як інтенсивний орієнтований на ретельне очищення, включаючи приховані зони та проміжки між зубами.

Інтелектуальний індикатор допоможе користувачеві за 2 хвилини якісно почистити зуби, не пропустивши жодної ділянки. Так, помаранчеве світло індикатора сигналізує про пропущену зону, тоді як білий показує, що все добре.

Виробник передбачив захист від води класу IPX8 та порт USB Type-C для підзарядки. За його словами, час роботи щітки досягає 180 днів або 100 днів у більш інтенсивному режимі. Xiaomi Mijia Sonic Sweep Electric Toothbrush надійшла у продаж у білому, блакитному та рожевому кольорах за ціною $17.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.