Українцям показали, скільки грошей витратить держава для розсилки повісток поштою

Уряд України виділив 71 мільйон 820 тисяч гривень на централізований друк і розсилку повісток для військовозобов’язаних. До кінця 2024 року планується відправити 900 тисяч таких документів через поштового оператора Укрпошта.

Як повідомляє “Українська правда” з посиланням на розпорядження Кабінету міністрів від 24 вересня, кошти на ці потреби будуть виділені Міністерству оборони з резервного фонду держбюджету. Щомісяця планується виготовляти близько 300 тисяч повісток. Вони будуть надсилатися рекомендованими поштовими відправленнями з описом вкладення та повідомленням про вручення.

Повістки формуватимуть на основі даних Єдиного державного реєстру призовників, військовозобов’язаних і резервістів, викликаючи громадян до територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки.

Нагадуємо, що повістка поштою вважається врученою, навіть якщо особа знаходиться за кордон. Більш детальніше про процес вручення таких повісток ми розповідали в цій статті – “Забуваємо про повістку в руки і під розпис: нові правила вручення повісток“.

Також читайте:

У ТЦК нагадали про важливість військового квитка.

Статистика по СЗЧ та дезертирам в Україні: скільки кримінальних проваджень.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.