Гравці Hamster Kombat розчаровані своїм заробітком

Що для народу може бути милішим за безкоштовний сир? Поки росіяни формили монети в Hamster Kombat, скептично налаштована публіка попереджала, що апетити треба стримати. Тепер з’ясувалося, скільки заробили «хом’яки».

Про яхти та дорогі автомобілі можна забути: заробітку захопленого гравця у Hamster Kombat вистачить хіба що на скромний похід за продуктами до найближчого супермаркету. Це суми від $10 до $60 – або від тисячі до п’яти з половиною тисяч рублів за поточним курсом валют. Наприклад, один із членів нашої редакції, який для експерименту дуже захоплено збирав віртуальні монетки, виручив лише $40, перебуваючи в топі за досягненнями.

Трохи більше зможуть отримати великі блогери, яким вдалося залучити безліч користувачів за посиланням: вони можуть розраховувати на суми в районі $100-$200. І лише кілька «китів» на самій вершині цієї піраміди отримають справді непогану виручку, яка вимірюється тисячами доларів. Багато геймерів не зароблять і ламаного гроша: деяких розробники звинуватили у читерстві та забанили назавжди. Серед незадоволених є ті, хто не використав жодних сторонніх програм і грав чесно, але апеляції автори проекту не розглядають. У мережі запевняють, що понад 60% гравців не було допущено до отримання коштів.

Через ці події в мережі розгортається драма, авторів проекту звинувачують у шахрайстві. Вони, зважаючи на все, і не проти: наприклад, на сторінці Hamster Kombat в соціальній мережі X можна побачити кілька репостів викривальних записів від великих каналів. Багато хто почав називати гру Scamster Kombat. Мабуть, перекладу фраза не потребує.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.