Офіційно представлено розумне сидіння для унітазу BB-1200: ціна і характеристики

Bemis випустила BB-1200, “перше в Північній Америці сидіння для унітазу з функцією біде, кероване додатком”, за ціною всього $399. Вперше представлене на виставці CES 2024 це сидіння для унітазу дозволяє користувачам насолоджуватися такими розкішними функціями, як тепла вода, підігрів сидіння та осушувач повітря, які легко активуються за допомогою програми на пристроях iOS та Android.

BB-1200 підтримує два профілі користувача, дозволяючи налаштовувати тиск води, температуру і тепло сидіння. Завдяки можливості підключення через Bluetooth та Wi-Fi користувачі можуть просто відкрити програму, щоб отримати доступ до своїх індивідуальних налаштувань. Гості можуть користуватися функціями біде за допомогою пульта.

Bemis запевняє, що дані користувача залишаються конфіденційними та не передаються третім особам. Для тих, хто сумнівається в інтеграції зі смартфоном, Bemis пропонує більш бюджетні альтернативи, включаючи варіант із біде за 309,99 доларів без керування додатком, але з підігрівом води та сидіння.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.