ПриватБанк розширив безкоштовну доставку карток

ПриватБанк повідомив про суттєве розширення географії міжнародної доставки своїх карток для клієнтів, які перебувають за кордоном. Ця ініціатива є частиною стратегії банку щодо покращення обслуговування на тлі зростання глобальної мобільності.

Як зазначає пресслужба ПриватБанку, до переліку країн, куди Укрпошта здійснюватиме безкоштовну доставку карток, додали вісім нових держав. Тепер клієнти можуть замовити картку ПриватБанку з доставкою у такі країни:

– Бельгія,
– Болгарія,
– Кіпр,
– Казахстан,
– Ізраїль,
– Нідерланди,
– Норвегія,
– Швеція.

Ця послуга залишатиметься безкоштовною для всіх клієнтів до кінця 2024 року, що особливо актуально для українців, які тимчасово проживають або перебувають за межами країни.

Замовлення нової картки або перевипуск існуючої стало ще зручнішим завдяки онлайн-банкінгу Приват24. Клієнтам, які хочуть отримати фізичну картку за кордоном, спочатку необхідно оформити цифрову (віртуальну) картку, а потім замовити її доставку через розділ “Всі картки”.

Запуск міжнародної доставки карток ПриватБанку розпочався місяць тому, і наразі послуга доступна у 17 країнах. Це свідчить про прагнення банку забезпечити своїм клієнтам легкий доступ до фінансових послуг незалежно від їхнього місцезнаходження.

Також читайте:

Київстар, lifecell та Vodafone розповіли до чого готовитись зимою

Мобілізація по-новому: що загрожує за незаконний перетин кордону

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.