Анонсовано BioLite Backup Core: пауербанк для холодильників та всього іншого

Компанія BioLite запустила на Kickstarter кампанію зі збирання коштів на випуск незвичайного пристрою для резервного живлення великої побутової техніки. Акумуляторна система Backup Core побудована на базі літій-залізо-фосфатних батарей та «упакована» в тонкий корпус для зручного розміщення навіть у невеликих кімнатах.

Як і будь-який ДБЖ, Backup Core живиться від розетки, а без електроенергії забезпечує живленням підключену техніку. Місткість вбудованих батарей становить 1,5 кВтг з можливістю розширення до 9 кВтг за допомогою додаткових блоків Backup Extend.

Особливістю системи Backup Core став тонкий корпус, товщина якого складає всього 7,1 см при вазі від 15 до 18 кг та висоті 74 см. Це дозволяє розміщувати батареї за побутовою технікою або меблями за допомогою спеціального кріплення або просто укладаючи їх на рівну поверхню.

Ціна базового блоку Backup Core становить $1999, а в комплекті з додатковою батареєю $2999. Останній варіант, за заявою виробника, здатний підтримувати роботу холодильника (залежно від обсягу) до 60 годин.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.