Xiaomi випустила розумний зволожувач та очищувач повітря

Новий Xiaomi Mijia No-Fog Humidifier 3 800 служить для швидкого та ефективного зволоження повітря у приміщенні. Він тихий, здатний очищати повітря, підтримує керування за допомогою мобільного додатка та може синхронізуватися з іншими приладами.

Xiaomi Mijia No-Fog Humidifier 3800 вміщує до 6 літрів води, яка заливається зверху без необхідності розбирати пристрій. У звичайному режимі витрата води становить 800 мл/год, а економному — 280 мл/ч. Загалом однієї заправки вистачає до 18 години безперервної роботи. Використовуючи метод природного випаровування, він створює видимого туману і білого нальоту на меблів.

Резервуар зволожувача виготовлений із застосуванням іонів срібла, що сприяє знищенню ≥99% бактерій. Крім того, повітря проходить через антибактеріальний фільтр, який уловлює пил та інші дрібні частинки.

У тихому режимі гучність приладу вбирається у 32 дБ, що дозволяє використовувати його вночі. Завдяки підтримці HyperOS Connect зволожувач може синхронізуватися з іншими пристроями екосистеми Xiaomi. Керувати ним можна прямо зі смартфона чи планшета.

Xiaomi Mijia No-Fog Humidifier 3800 вже продається в Китаї за ціною близько 85 доларів.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.