Samsung завдасть удару по Xiaomi, Redmi та іншим виробникам смартфонів

Ще кілька років тому найдовшою програмною підтримкою своїх смартфонів могла похвалитися лише Apple, але зараз Samsung та Google пропонують не менш тривалі програми підтримки для своїх флагманів. Більше того, Samsung готова зробити ще один крок, який боляче вдарить по Xiaomi, Redmi та іншим виробникам недорогих смартфонів: “корейці” забезпечать навіть бюджетні моделі 6-річною програмною підтримкою. Причому йдеться про випуск шести оновлень Android.

Судячи з маркетингових матеріалів, опублікованих в Мережі, першою бюджетною моделлю Samsung з підтримкою 6-річних оновлень стане готується до виходу Galaxy A16 5G. Він дебютує з Android 14 та в перспективі отримає Android 20.

Маркетингові матеріали розкривають ключові характеристики Galaxy A16 5G. Смартфон отримає екран Super AMOLED з діагоналлю 6,7 дюйма, роздільною здатністю Full HD+ і кадровою частотою 90 Гц, SoC Exynos 1330, 4, 6 або 8 ГБ оперативної пам’яті, 128 або 256 ГБ флеш-пам’яті, акумулятор ємністю 50 C, стандартний роз’єм для навушників та захист IP54. Маса пристрою складе 200 грамів, габарити – 164,4 x 77,9 x 7,9 мм.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.