З’явилися перші відгуки на AirPods 4: хороший звук та середня автономність

У мережі з’явилися перші огляди бездротових навушників Apple AirPods четвертого покоління, випущених у двох версіях. Розбираємося, що говорять про звучання, шумозаглушення та автономність новинки представники закордонних ЗМІ.

Кріс Уелч з The Verge пише, що якщо просто вставити AirPods 4 у ​​вуха і включити шум приглушення без музики, то результат буде не дуже вражаючим. Але з низькочастотними звуками, як шум літака або міського транспорту, вони справляються дуже непогано. З увімкненим ANC можна слухати музику з 50-відсотковою гучністю, тоді як на AirPods попереднього покоління та AirPods 4 без шумоподавлення журналісту доводиться викручувати гучність на максимум, щоб все чути.

Джейк Крол із TechRadar похвалив роботу режиму прозорості, що пропускає зовнішні звуки. За його словами, в AirPods 4 ця функція працює краще, ніж у AirPods Pro. Біллі Стіл з Engadget зазначив, що обидві версії AirPods 4 нічим не відрізняються щодо якості звучання.

Ніколь Нгуєн з The Wall Street Journal добре відгукується про якість звучання та шумозаглушення навушників, але обидва параметри сильно залежать від посадки у вухах. Також вона розчарована автономністю AirPods 4, оскільки навушники витримують до 5 годин без шумозаглушення, тоді як AirPods 3 працюють до 6 годин, а AirPods Pro – 6 годин із включеним шумозаглушенням.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.