В Нові пошті з’явилась нова функція: розділення оплати

Відтепер у мобільному додатку NovaPay з’являється нова послуга – розділення оплати. Це дозволяє поділити вже оплачений рахунок між клієнтами NovaPay.

Як працює новий сервіс

У NovaPay зазначають, що при замовленні обіду чи організації спільної поїздки з друзями, чи колегами більше не потрібно збирати кошти наперед або підраховувати, хто і кому скільки винен.

“Просто скористайтеся функцією розділення оплати у застосунку NovaPay”, – пояснили у пресслужбі.

Що потрібно знати:

  • сума рахунку: розділити можна будь-яку оплату від 50 грн, але частка кожного учасника не може перевищувати 100 тис. грн;
  • термін використання: послугу можна активувати протягом 30 днів після здійснення оплати;
  • кількість учасників: розділити рахунок можна максимум на 20 осіб;

Ця послуга буде актуальна для ситуацій, коли можна здійснити спільну покупку або оплату послуг – в кафе, ресторанах, кінотеатрах, таксі, магазинах, на АЗС і при оплаті в Інтернеті.

Як скористатися послугою:

  • сплатіть карткою NovaPay за товари, послуги – будь-що;
  • в історії оберіть операцію, яку хочете розділити, та біля якої є позначка “Розділи оплату”, або в деталях оплати натисніть на “Розділити оплату”;
  • оберіть друзів, власників картки NovaPay, з контактної книги – тут же, в застосунку;
  • вкажіть, як слід розділити чек, і друзям буде надіслано запит на оплату.

Нагадуємо, що NovaPay — це небанківська фінансова компанія, що входить до групи NOVA (Нова пошта). Саме вона забезпечує сервіси післяплати, переказу коштів, оплати комунальних платежів тощо у відділеннях Нової пошти.

Застосунок має фактично той самий функціонал, що й банківські додатки. За винятком відкриття депозитів, але натомість пропонує альтернативу — облігації.

Віртуальну дебетову картку від NovaPay можна підв’язати до Google Pay або Apple Pay і розраховуватись нею у магазинах та в інтернеті, а також переказувати гроші в застосунку. За бажанням можна замовити й випуск пластикової картки — її доставлять у поштове відділення, поштомат або кур’єром. Є також можливість отримувати заробітну плату на картку NovaPay.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.