Випущено мініатюрну посудомийну машину Capsule Solo

Компанія Loch Electronics оголосила про запуск краудфандингової кампанії на Kickstarter для випуску компактної посудомийної машинки. Пристрій отримав назву Capsule Solo та підтримує кілька режимів. За словами творців, гаджет вимагає менше води та енергії, а також заощаджує час у порівнянні з традиційними посудомийками.

Компанія позиціонує Capsule Solo як компактну посудомийну машину в світі, хоча габарити новинки аналогічні попередньої версії моделі. Розміри приладу – 26,2 x 46,5 x 51,5 см при вазі 12 кг. Усередині встановлені дві полиці, які здатні вмістити до 35 кухонних предметів.

Capsule Solo вміщує каструлі, сковорідки та тарілки шириною до 31 см. Гаджет використовує два зовнішні резервуари для води. Така система дозволяє наповнити один із них чистою водою перед початком роботи посудомийної машини. Другий потрібен для брудної води, але її можна злити і прямісінько в раковину.

У швидкому режимі Capsule Solo дозволяє вимити посуд за 15 хвилин. Також є режим відмочування плям протягом п’яти годин. До того ж гаджет можна використовувати для миття фруктів та овочів. Зараз посудомийну машину можна замовити на Kickstarter. Перші постачання очікуються у січні 2025 року.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.