Xiaomi випустила швидку автомобільну зарядку для смартфонів

В асортименті Xiaomi з’явилася нова бездротова автомобільна зарядна станція для смартфона. У ній є моторизований затискач, інтелектуальне регулювання потужності та система охолодження.

Максимальна потужність зарядної станції складає 50 Вт. До неї можна підключитися як через USB Type-C (5-20 В при 3,25 А), так і за допомогою DC-порту (12-24 В при 8 А). При виявленні смартфона зарядка автоматично регулює потужність, що подається. Для зручності є індикатор, який показує стан роботи пристрою. На зворотному боці передбачений повітропровід, щоб станція та смартфон не перегрівалися.

Xiaomi реалізувала кілька способів встановлення зарядки, у тому числі на клейку основу, завдяки чому аксесуар підходить під будь-який автомобіль. За допомогою інфрачервоного датчика станція автоматично виявляє смартфон та фіксує його за допомогою моторизованого затиску. Щоб дістати апарат, потрібно натиснути кнопку збоку. Завдяки наявності вбудованого суперконденсатора, затискач продовжує працювати навіть через півгодини після вимкнення живлення.

Новинка вже продається у Китаї за 299 юанів (42 долари).

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.