“Київстар” оновлює вартість послуг: які тарифи зміняться

Мобільний оператор “Київстар” у своїх соціальних мережах повідомив про зміну цін на деякі тарифи передплати та стартові пакети. Зміни уже відбудуться із 16 вересня.

На які тарифи зміниться ціна

У компанії зазначили, що перегляд вартості тарифів відбувається тому, що в Україні висока інфляція, а також було відчутне зростання в трафіку оператора. Це змушує компанію переглядати ціни, щоб мати можливість інвестувати у розширення мережі та забезпечення її додатковими джерелами живлення, такими як генератори.

Зазначається, що із 16 вересня 2024 року будуть оновлений тариф SIM для пристроїв та стартовий пакет Smart SIM. Зокрема, підключення тарифу SIM для пристроїв коштуватиме 100 грн. Те саме стосується пакета Smart SIM.

З 11 вересня мобільний оператор оновив умови тарифікації для абонентів тарифу передплати SIM для пристроїв. Усі вихідні дзвінки тарифікуватимуться як вказана вартість хвилини в першу секунду кожної хвилини розмови.

Нагадуємо, що з 1 вересня компанія підвищила ціну на тарифи: LOVE UA Світло 2023; LOVE UA Світло 2023 із Суперсилою Економія; LOVE UA База; LOVE UA Контракт; Максимальний Безлім 2019.

Також читайте:

Lifecell, Vodafone та Київстар: що пропонують мобільні оператори до 350 гривень.

Київстар, Vodafone та Lifecell розповіли про свої дешеві тарифи.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.