Європейська платіжна картка без блокувань від криптогаманця Trustee Plus: те що потрібно зараз українцям

Зараз в Україні банки все частіше почали вводити обмеження щодо переказів грошей, контролюючи дії своїх клієнтів. Але для українців є альтернатива у вигляді криптогаманця Trustee Plus, де вони можуть зберігати свої кошти та мати фінансову свободу.

Подробиці

Trustee Plus — це мультивалютний гаманець і цифрова фінансова платформа, розроблена для задоволення потреб зростаючої спільноти цифрових фінансів. Він підтримує миттєві транзакції та обмін понад 30 монетами та токенами, включаючи біткойни, ефіріум і стейблкойни в мережах TRC20, ERC20 і BEP20.

Завдяки нульовій комісії за різні послуги та надійній підтримці клієнтів користувачі можуть купувати, зберігати, обмінювати та виводити криптовалюти на банківські картки та здійснювати платежі за допомогою платіжної картки Trustee через Google Pay або Apple Pay.

Плюси користування карткою Trustee Plus:

  • Великі ліміти транзакцій – до 5000 євро на день і 50 000 євро на місяць;
  • Можливість оплачувати покупки та послуги в будь-якому магазині через POS-термінал;
  • Підтримка Google Pay й Apple Pay для мобільних платежів;
  • Можливість використовувати криптовалюту, що зберігається в гаманці, як баланс картки.
  • Відсутність ризику блокування та високоякісне обслуговування європейського рівня;
  • Лише 3 хвилини на оформлення і 10 євро на активацію картки.

«В часи економічної нестабільності та інфляції, криптовалюта це надійний спосіб захистити свої заощадження від знецінення», — зазначає Вадим Груша, CEO Trustee Plus.

Крім карти, в Trustee Plus можна дізнатися, як купити usdt в Україні та поповнювати рахунок криптовалютами, виводити гривні на банківські картки, обмінювати стейблкойни та виконувати багато інших дій.

Окремої уваги заслуговує можливість виведення криптовалюти на карту. Trustee Plus став лідером у цьому напрямку, пропонуючи одне з найзручніших рішень на ринку, що особливо важливо для українців, які активно беруть участь у цифровій економіці.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.