Портативна електростанція DELTA Pro 3 від EcoFlow стала доступна для українців

EcoFlow Delta Pro 3 відрізняється компактним та міцним дизайном, а її широкі ергономічні колеса сприяють рівномірному розподілу ваги. Висувна ручка полегшує перенесення пристрою. Сучасний та привабливий стиль дозволяє використовувати станцію як у будинку, так і на пляжній вечірці.

За стандартом IP65, ця портативна станція захищена від механічних пошкоджень, вологи та пилу. Додаткову безпеку забезпечує вогнетривка оболонка класу 5VA. З вагою 51,5 кг, Delta Pro 3 демонструє низький рівень шуму – менше 30 дБ при потужності до 2000 Вт завдяки технології X-Quiet.

Станція здатна забезпечувати живлення основних побутових приладів із вихідною потужністю до 4000 Вт та піковим значенням до 8000 Вт. Усередині встановлена ​​батарея LiFePO4 на 4096 Втч, яку можна розширити до 48 кВтг. EcoFlow заявляє, що зарядка від 0 до 80% займе лише 50 хвилин завдяки технології швидкого заряджання X-Stream.

Delta Pro 3 підтримує різні способи заряджання, включаючи сонячні панелі до 1600 Вт та настінні адаптери до 3000 Вт. До опціональних аксесуарів належать додаткова батарея, сонячні панелі та інтелектуальний генератор. Управління та аналітика доступні через програму від виробника.

Доступність

EcoFlow DELTA Pro 3 вже доступна в країнах Європи за ціною 3299 фунтів стерлінгів (4348 доларів США)

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.