Національний кешбек через Дію: українцям почали зараховувати гроші на карти

Українська програма “Національний кешбек” набирає популярність, демонструючи значний інтерес серед громадян вже під час бета-тестування. За повідомленням пресслужби “Дії”, учасники бета-тесту вже бачать нарахування кешбеку за покупки здійснені 2-3 вересня у додатку “Дія”. Водночас обробка даних за інші дні ще триває, а повноцінний запуск програми планується незабаром.

З моменту початку бета-тесту, що відбувся минулого тижня, ініціативою зацікавились понад 400 000 українців, багато з яких відкрили спеціальні картки для отримання кешбеку. Наразі кількість таких карток перевищила 880 000.

Варто зазначити, що до “Національного кешбеку” долучаються не лише споживачі. Через портал “Дія” до програми приєдналися 713 українських виробників, які зареєстрували близько 130 000 товарів. Серед відомих учасників –  АЗК, аптеки та торговельні мережі, такі як “Епіцентр K”, “Comfy”, “Сільпо”, “АТБ-Маркет”, “NOVUS”, “OKKO”, “WOG” та інші. Міністерство економіки повідомляє, що близько 100 торговельних мереж ще в процесі приєднання до програми, що обіцяє подальше розширення можливостей для споживачів.

Програма передбачає повернення 10% вартості за покупки українських товарів, причому максимальна сума кешбеку від програми становить 3000 гривень на місяць. Ці кошти можна використати на різні потреби: оплату комунальних послуг, підтримку Збройних Сил України або інвестування у військові облігації.

Для належної роботи сервісу користувачам рекомендується оновити додаток “Дія” та банківський застосунок, що обслуговує рахунок, а також прив’язати картку кешбеку до “Дії” для забезпечення безперебійного функціонування програми.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.