Київстар, Vodafone і Lifecell вирішили порадувати українців дешевими тарифами

Мобільний зв’язок в Україні постійно дорожчає, що створює труднощі для громадян з низькими доходами, зокрема пенсіонерів. Втім, провідні оператори мобільного зв’язку — Київстар, Vodafone та Lifecell — запровадили спеціальні тарифні плани, які допоможуть літнім людям залишатися на зв’язку за доступними цінами. Розглянемо пропозиції цих операторів для людей похилого віку.

Київстар

Київстар пропонує кілька доступних тарифів для людей з невисокими доходами, включаючи пенсіонерів та студентів:

– Love UA Базовий — 60 грн/міс. Тариф включає безлімітні дзвінки в мережі Київстар і 7 ГБ інтернету. Це підходящий варіант для тих, хто здебільшого користується телефоном для дзвінків.

– Love UA Комфорт — 140 грн/міс. Включає безлімітні дзвінки в мережі, 6 ГБ інтернету, 60 хвилин на інші оператори та 60 SMS.

– Любов до батьків. Домашній — 175 грн/міс. Тариф передбачає безлімітні дзвінки в мережі, 75 хвилин на дзвінки по Україні, 7 ГБ інтернету та 75 SMS.

Vodafone

Vodafone також пропонує кілька бюджетних тарифів, хоча їхні ціни дещо вищі, ніж у Київстар:

– Турбо — 180 грн/4 тижні. Тариф включає безлімітний інтернет, безлімітні дзвінки в мережі та 800 хвилин на інші номери. Для нових абонентів діє акційна ціна — 100 грн/міс.

– Джус старт — 200 грн/міс. Включає безлімітні дзвінки в мережі, 1000 хвилин на інші номери та 20 ГБ інтернету. Нові абоненти можуть отримати цей пакет послуг за акційною ціною — 160 грн/міс.

Lifecell

Lifecell пішов найдальше своїх конкурентів пропонує своїм новим абонентам, які перейдуть від інших операторів до нього, знижку на його деякі тарифи вдвічі. Наприклад, якщо у вас карточка Київстар або Vodafone, то ви можете спокійно перейти на обслуговування lifecell зберігши при цьому номер і код вашого старого оператора. Тобто, якщо ваш номер починається з 067, 097, 066, 050 або будь-якого іншого коду, він залишиться таким самим.

Таким чином для абонентів, які перейшли на lifecell від інших операторів діють знижки на тарифи. І найдешевший з них це “Просто Лайф”, в нього входить – 300 хвилин на всі мобільні оператори, безліміт на lifecell та 8 ГБ інтернету всього лиш за 90 грн/4 тижні(ціна тарифу без перенесення номера 160 гривень). Великим плюсом тарифу є те, що інтернет не тарифікується при використанні соціальних мереж таких як ТікТок, Instagram, Ютуб тощо.

Також є тариф “Я на зв’язку!” — 60 грн за 30 днів. Тариф передбачає 500 хвилин на всі номери України та 10 ГБ інтернету. Це спеціальний тариф для тих, хто перебуває в зонах бойових дій.

І останній бюджетний тариф можна зробити своїми руками “Хендмейд”. Тобто, клієнт може самостійно налаштувати тариф, вибравши необхідний набір послуг, а оператор розрахує індивідуальну вартість такого пакету.

Ці тарифні плани допоможуть людям похилого віку та іншим абонентам з обмеженим бюджетом залишатися на зв’язку за розумну ціну.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.