Київстар припиняє дію популярних послуг: альтернатива буде платною

Від 10 вересня 2024 року, припиняє роботу популярні послуги від Київстар, якими користувалися мільйони українців.

Саме ці послуги давала знати, коли абонент, який був не у мережі з’явився знову на зв’язку. Це було дуже зручно, оскільки не потрібно регулярно телефонувати на номер людини, щоб дізнатися чи вона знову в мережі. Так само абонент, якому телефонували отримував СМС про пропущені дзвінки коли зловив сигнал. Тепер за ці послуги доведеться заплатити.

У зв’язку з модернізацією платформи та запуском послуги “На зв’язку”, сервіси “Хто дзвонив”, “Автовідповідач” та “Повідомити про мене” припиняють свою роботу й автоматично будуть відключені“, – йдеться в офіційному повідомленні компанії.

Тепер всі ці послуги будуть доступні в новому тарифі “На зв’язку” і коштуватимуть для абонентів передплати 0,33 грн на добу. Для контрактних абонентів 0,10 гривень на добу. Щоб активувати тариф “На зв’язку” необхідно набрати комбінацію 1391#.

Важливо зазначити, що користувачі, які раніше користувалися платною версією “Автовідповідач Преміум”, не будуть сплачувати додаткову плату. Для них послуга “На зв’язку” буде підключена автоматично, але потрібно буде вручну налаштувати голосову поштову скриньку.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.