Представлені розумні гантелі Julu, що змінює свою вагу

Компанія Julu Smart Tech представила розумні регульовані гантелі із підтримкою цифрових функцій. Розробка здатна змінювати свою вагу в діапазоні від 2,7 до 16,3 кг, тому підійде як для легких тренувань з малим навантаженням, так і для інтенсивних занять.

Julu розроблені з екологічно чистих матеріалів та комплектуються протиковзкою рукояткою для зручнішого хвату. У них використовується унікальний механізм фіксації, що не дозволяє гантелям послабитись у процесі тренування. Спортивний гаджет поставляється зі спеціальною док-станцією, де зберігаються млинці. За допомогою кнопок на панелі можна вибирати, яку вагу потрібно отримати.

Розумні гантелі вміють відстежувати дані в режимі реального часу та відправляти їх на смартфон через спеціальну програму. Софт дозволяє займатися моніторингом прогресу в різних часових проміжках і позбавляє необхідності вважати кількість підходів і ваги, що використовується в процесі тренування. Програма також вміє ділитися даними з іншими власниками Julu. Таким чином, розробники пропонують формат колективних тренувань, щоб користувачі мали можливість порівнювати власний прогрес з іншими.

Зараз набір гантелі можна замовити на Kickstarter за ціною 239 доларів США. Два набори коштуватимуть 478 доларів. У набір також входять обтяжувачі, кабель USB-C та посібник користувача.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.