Мобілізованих стане більше: працівники ТЦК отримали нові обов’язки та повноваження

Представники влади доклали усіх зусиль, аби чоловіки не змогли уникнути обов’язку захищати батьківщину. А саме: збільшили штрафи за порушення правил військового обліку до 25, 5 тисяч гривень, зобов’язали всіх оновити дані протягом 60 днів, зробили розсилку повісток поштою(і не залежно, чи чоловік отримав повістку поштою в руки, вона буде рахуватися врученою в будь-якому випадку).

Однак тепер відомо, що мобілізація стане більш інтенсивною. Оголошено про зміни в графіку роботи працівників ТЦК та з’явилася інформація, що в них будуть нові повноваження. Про це повідомила в ефірі телеканалу КИЇВ24 адвокатка Марія Поліщук.

Що змінилося?

Марія Поліщук повідомила що відтепер працівники ТЦК працюватимуть цілодобово та без вихідних. Тобто, щоб покращити мобілізацію, в Україні прийняли постанову № 147 від 9 лютого 2024 року, в яку внесено відповідні зміни щодо роботи ТЦК 24/7.

До постанови було додано три пункти, в яких було вказано, що потрібно робити представникам військкоматів при цілодобовій службі.

Перший пункт, виявлення порушників правил військового обліку та накладень адміністративних стягнень 24/7.

Другим пунктом передбачено цілодобове направлення на медичне обстеження, а також можливість проходження медогляду протягом дня. Слід зазначити, що в місті Київ було запроваджено цілодобове проходження ВЛК.

Третій пункт стосується забезпечення якісного особового обліку військовозобов’язаних, а також обліку транспортних засобів, які підлягають передачі Збройним силам. Ці три пункти додано до функцій ТЦК і СП“, – підсумувала адвокатка.

Також читайте:

Скільки чоловіків “залягли на дно”, щоб уникнути мобілізації.

В Кабміні назвали зарплату, яку мають отримувати чоловіки, щоб не іти на війну.

 

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.