“Київстар” запроваджує нові тарифи: кого зачепить найбільше

З 11 вересня для користувачів послуги “SIM для пристроїв” зміниться умови тарифікації, що вплине на щоденне використання послуги.

Відповідно до нових умов, усі вихідні дзвінки, включаючи голосові повідомлення, передачу даних та факсимільні повідомлення, будуть тарифікуватися за новими принципами. Вартість однієї хвилини розмови тарифікуватиметься за першу секунду кожної хвилини, і ця сума включатиме всі наступні секунди цієї хвилини. Таким чином, щохвилинна плата буде здійснюватися на початку розмови, що дозволить краще контролювати витрати.

Наразі щоденна вартість користування тарифом “SIM для пристроїв” становить 1 грн, що включає 30 Мб інтернет-трафіку, 30 текстових повідомлень та 30 хвилин розмови в мережі Київстар. Ці ресурси доступні один день і скасовуються опівночі. Якщо цей ліміт вичерпано, за кожен додатковий мегабайт або хвилину потрібно платити окремо: 1 грн за МБ Інтернету, 1 грн за хвилину дзвінків, 1 грн за SMS по Україні та 2,20 грн за міжнародні SMS.

Для тих, хто використовує інтелектуальні технології вдома чи на роботі, ця SIM-карта стає незамінною. Це дозволяє дистанційно керувати такими пристроями, як сигналізація, кондиціонер або GPS-трекер, отримувати сповіщення про потенційну небезпеку, наприклад про витік газу чи води, контролювати температуру всередині автомобіля чи навіть зупиняти двигун. Є переваги цієї послуги і для підприємців – SIM-карту можна вставити в касовий апарат або торговий автомат для забезпечення безперебійної роботи.

Щоб підключитися до послуги, достатньо купити SIM-карту в магазині «Київстар», вставити її в смартфон і набрати спеціальну комбінацію 929206#. Після активації (вартість 50 грн) картку можна вставити в потрібний пристрій і почати користуватися новими функціями.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.