Що потрібно зробити, щоб гарантовано отримати гроші через «Національний кешбек» на карту

Програма «Національний кешбек» заінтересувала багато українців, адже від покупки товарів можна повернути 10 % вартості на спеціальний рахунок.

Як нараховується «Національний кешбек» та куди його можна витрачати

Слід зазначити, що максимальний кешбек за купівлю вітчизняних товарів становить 3000 гривень. Гроші не можна перевести в готівку, їх можна витрачати тільки безготівкові покупки такі як: оплата комунальних послуг, мобільний зв’язок, кіно, покупка військових облігацій, поповнити мобільний зв’язок, задонати на армію тощо. Кешбек не поширюється на підакцизні товари.

Щоб скористатися кешбеком, необхідно зробити наступні кроки:

  1. Оформити спеціальну картку банку, на яку будуть зараховуватися кошти з кешбеку. Це можна зробити фактично у всіх банках країни. Слід звернути увагу, що розраховуватися за товари необхідно тільки зареєстрованою у програмі карткою. В інших випадках кешбек зараховуватися не буде;
  2. надати банкам, в яких вже відкриті рахунки, дозвіл на передачу інформації про перекази з обраних карток при купівлі товарів компаній, залучених до програми. Це можна зробити онлайн в додатку або безпосередньо в банку;
  3. Оновити державний додаток «Дія» та обрати послугу «Національний кешбек», вказати номер оформленої картки та здійснювати за допомогою неї покупки.

Магазини повідомлятимуть покупцям, чи доступний кешбек на певні товари в конкретному магазині. Це також можна перевірити на веб-сайті за посиланням. Кошти, накопичені протягом місяця, будуть надходити на створену картку один раз на місяць до 20 числа наступного місяця.

Наразі в програмі зареєстровано понад 600 виробників та понад 20 000 торгових точок, які пропонують загалом понад 37 тисяч різних товарів, з яких можна отримати кешбек. Найбільші торгові мережі-учасники: «АТБ», «Сільпо», «Новус», «Варус» та «Ашан»

Які банки приєдналися до програми «Національного кешбеку»

На даний момент до програми приєдналися такі банки:

  • ПриватБанк,
  • Монобанк
  • ПУМБ,
  • Укрсиббанк,
  • Universal Bank,
  • Сенс Банк,
  • Укргазбанк тощо.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.