Офіційно представлені годинники Amazfit T-Rex 3 для любителів пригод: продаж вже почався

На виставці IFA 2024 лінійка розумного годинника Amazfit поповнилася новою моделлю Amazfit T-Rex 3, що розширює серію пристроїв підвищеної міцності та витривалості. Годинник Amazfit T-Rex 3 випускається з рядом значних оновлень, включаючи дисплей, вбудовану пам’ять та час роботи батареї.

Серед покращень Amazfit T-Rex 3 – більший 1,5-дюймовий дисплей AMOLED з роздільною здатністю 480 x 480 пікселів. Для порівняння, модель T-Rex Ultra має екран 1,39-дюймовий. Дисплей не тільки більший, але й помітно яскравіший (2000 кд/м²), ніж у попереднього покоління. Він також отримав захисне скло Gorilla Glass та режим розпізнавання дотиків у рукавичках. Ще одне нововведення – 32 ГБ вбудованої флеш-пам’яті, що у 8 разів більше, ніж у попереднього покоління – для зберігання музики, карт та додатків.

Крім постійного вимірювання частоти серцевих скорочень, рівня насичення крові киснем (SpO2), рівня стресу, частоти дихання та відстеження сну, Amazfit T-Rex 3 також підтримує вимірювання температури шкіри. У програмну платформу Zepp OS 4 інтегровані функції ШІ, включаючи помічник, що базується на GPT-4o від Open AI. Новий годинник Amazfit підтримує до 170 спортивних режимів. Вони також отримали захист від води (10 АТМ) та, за словами виробника, можуть використовуватися для фрідайвінгу на глибині до 45 метрів. Є підтримка GPS та NFC.

Місткість акумулятора підвищена до 700 мА·год, виробник обіцяє до 27 днів у «звичайному» режимі та 40 днів у режимі економії. При використанні Amazfit T-Rex 3 як простий годинник, батарея прослужить без підзарядки до 81 дня. Amazfit T-Rex 3 вже можна купити за ціною 299 доларів у США та 299 євро у Європі.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.