Нова грошова допомога в 36000 гривень для українців: як отримати

Естонська рада у справах біженців надає фінансову допомогу українцям, які проживають у трьох областях. Максимальна сума – 36 000 грн.

Організація повідомила, що кошти будуть надаватися на початок або поновлення економічної діяльності. Допомога розрахована на громадян, які постраждали від повномасштабної війни.

Наразі проект охоплює три області: Черкаську, Полтавську та Кіровоградську. Програма спрямована на підтримку громадян з уразливих верств населення, чиє життя постраждало від військових дій. Допомога надасть громадянам отримати нове джерело доходу.

Домогосподарства з Кіровоградської, Полтавської та Черкаської областей можуть подати заявку, і відібрані домогосподарства отримають фінансову допомогу для початку чи відновлення господарської діяльності та тим самим покращити якість свого життя, – зазначили організатори.

Наголошується, що фінансова підтримка є пріоритетною для особливо незахищених українців, а саме:

  • сім’ям людей похилого віку;
  • неповна сім’я – одинока мати або батько, які мають дітей віком до 18 років;
  • сім’ї з людьми з обмеженими можливостями або серйозними захворюваннями;
  • сім’ям із вагітними жінками;
  • багатодітна сім’я;
  • сім’ї, чиї будинки постраждали від російських атак;
  • сім’ям з пораненими чи загиблими особами внаслідок війни.

Як отримати грошову допомогу

Сім’ї отримають фінансову допомогу для відновлення зруйнованого бізнесу або покращення житлових умов. Максимальна сума виплати – 36 тис. грн. Претенденти для отримання допомоги повинні заповнити онлайн-форму та чекати зворотного зв’язку від представників проекту.

Деталі програми підтримки розміщено на офіційному сайті організації. Ви також можете зв’язатися з ними за телефоном: +38 (073) 508 08 39. Дзвінки приймаються з понеділка по п’ятницю з 10:00 до 13:00.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.