Київстар відключає абонентів від низки звичних функцій: чого більше не буде

Національний оператор Київстар завжди прагне забезпечити своїм абонентам високий рівень обслуговування, особливо тим, хто користується його послугами вже багато років. Проте іноді компанія ухвалює рішення, які можуть викликати незадоволення серед користувачів.

Нещодавно багато абонентів Київстару отримали смс-повідомлення про те, що деякі популярні послуги будуть вимкнені. Зокрема, це стосується таких послуг, як “Автовідповідач”, “Хто дзвонив” та “Повідомте про мене”. Вони не зникнуть повністю, але тепер за їхнє використання доведеться сплачувати додаткову плату.

Київстар повідомив, що ці послуги будуть об’єднані в єдиний пакет “На зв’язку”, який абоненти зможуть підключити за додаткову плату — 0,33 грн на день. Щоб активувати нову послугу, потрібно ввести комбінацію *139*1# та натиснути кнопку виклику.

Відомо, що послуги “Автовідповідач”, “Хто дзвонив” та “Повідомте про мене” припинять свою дію з 10 вересня. Після цієї дати абоненти зможуть підключити нову послугу “На зв’язку” за додаткову плату.

Київстар продовжує активно працювати над удосконаленням своїх сервісів, запроваджуючи нові функції та послуги. Користувачам рекомендується звертати увагу на смс-повідомлення від оператора, які містять інформацію про зміни в тарифах, нововведення та нові можливості мобільної мережі.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.