Приватбанк запустив кешбек на кешбек за українські товари

Тепер українці мають змогу отримати не тільки кешбек від держави за куплені українські товари, а й від самого банку. Хто може взяти участь та що потрібно для цього зробити читайте в нашому матеріалі.

Хто може взяти участь?

В акції можуть брати участь повнолітні клієнти ПриватБанку, які мають картку «Кешбек «Зроблено в Україні» Mastercard. Крім того, для участі необхідно вибрати цю картку в додатку “Дія” як засіб для отримання нарахованого кешбеку в межах програми «Національний кешбек».

Відкрити картку кешбек «Зроблено в Україні» можна за кілька кліків у Приват24.

Які переваги пропонує акція?

Учасники акції мають можливість отримувати 10% кешбеку за кожну оплату з карткою «Кешбек «Зроблено в Україні» Mastercard від ПриватБанку в програмі лояльності «Привіт».

Як отримати додатковий кешбек 10%?

Для початку необхідно активувати пропозицію «Кешбек на кешбек за українські товари». Це можна зробити в Приват24 у розділі програми лояльності «Привіт», натиснувши на «+». Пропозиція стане доступною після відкриття картки «Кешбек «Зроблено в Україні» Mastercard.

Після запуску державної програми «Національний кешбек» купуйте товари, позначені як «Зроблено в Україні», використовуючи будь-яку картку ПриватБанку.

Отримуйте кешбек за покупки в рамках програми «Національний кешбек» на свою картку «Кешбек «Зроблено в Україні» Mastercard від ПриватБанку.

Використовуйте картку «Кешбек «Зроблено в Україні» Mastercard для оплати різних послуг, таких як комунальні платежі, поповнення мобільного телефону через Приват24, транспорт тощо, та отримуйте додатковий кешбек 10% за кожну оплату.

Ця акція надає можливість не тільки підтримати вітчизняних виробників, але й отримати додаткові бонуси за свої покупки та платежі.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.