«Національний кешбек» разом з monobank

З 2 вересня офіційно запускається програма «Національний кешбек», яка дає можливість отримати 10% кешбеку на картку за купівлю українських товарів. Ця ініціатива реалізується в рамках Всеукраїнської економічної платформи «Зроблено в Україні» та спрямована на підтримку вітчизняних виробників і підвищення лояльності до місцевої продукції через систему кешбеку. Фізичні особи-громадяни України можуть купувати українські товари і отримувати від держави часткове повернення коштів у вигляді кешбеку.

Як отримати кешбек?

Відкрийте картку «Зроблено в Україні» від monobank | Universal Bank та оберіть її в застосунку “Дія” для зарахування кешбеку.

Виберіть та підключіть картки, з яких оплачуєте покупки

Купуйте товари від українських виробників, які беруть участь у програмі, в магазинах-партнерах, що підтримують кешбек. Повний перелік товарів та послуг, оплата яких може здійснюватися за рахунок кешбеку, доступний за посиланням і може оновлюватися протягом дії програми. Оплачуйте покупки банківською карткою.

За кожну таку покупку ви отримаєте 10% кешбеку. Мінімальна сума кешбеку на місяць становить 2 грн, а максимальна — 3000 грн.

Відстежуйте накопичення кешбеку в застосунку Дія.

Зарахування коштів на картку відбувається раз на місяць. Використати нарахований кешбек можна до 31 січня 2025 року.

На що можна витратити кешбек?

Придбання товарів та послуг у визначених державою категоріях.Інвестування в облігації внутрішньої державної позики (ОВДП).Благодійні внески через платформу UNITED24.

Кешбек можна використати для безготівкової оплати комунальних, транспортних або медичних послуг, купівлі будівельних товарів, військових облігацій, або для перерахування на благодійність. Детальний перелік товарів та послуг, на які можна витратити гроші, доступний у застосунку monobank та в Дії.

Коли надходить кешбек?

Нарахований кешбек можна перевірити на наступний день після покупки в застосунку Дія.

Зарахування кешбеку на картку відбувається раз на місяць, до 20 числа наступного місяця.

Наприклад, кешбек за вересневі покупки надійде до 20 жовтня.

Вивести кешбек готівкою неможливо — його можна використати тільки для безготівкових оплат.

Кешбек, нарахований у 2024 році, потрібно використати до 31 січня 2025 року.

Переваги платіжної картки «Зроблено в Україні» від monobank | Universal Bank:

Безкоштовне оформлення картки.

Безкоштовне обслуговування.

Зареєструйтесь у застосунку monobank та приєднуйтесь до програми «Національний кешбек», щоб підтримати українських виробників і гарантовано отримати 10% кешбеку за покупки.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.