Стало відомо скільки працівників ТЦК є учасниками бойових дій

Народна депутатка від фракції “Слуга народу” Галина Третьякова оприлюднила дані, де вказано, що менша половина працівників ТЦК є учасниками бойових дій. Про це вона повідомила відштовхуючись від даних, які їй надали в Міністерстві оборони.

За її словами, вона надала запит до Міністерства оборони, де вона запитала, яке співвідношення військовослужбовців ТЦК та СП проходили військову службу на передовій. У відповіді було зазначено, що загальна кількість працівників ТЦК які є учасниками бойових дій складає 46,2%.

Як відомо, зараз в Україні нараховується приблизно 100 тисяч працівників ТЦК та СП. Тому за допомогою нехитрих математичних розрахунків можна дізнатися, що 54 тисячі працівників ТЦК не були часниками бойових дій.

Також Третьякова опублікувала інформацію щодо чисельності осіб, яким призначена пенсія за вислугу років відповідно до закону України “Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб”.

Щойно Веніславський Федір звинуватив мене, що я нібито поширюю неправдиву інформацію про військових пенсіонерів, яких зараз в Україні нараховується більше 200 000, яким ще немає 60 років. Ось доказ, що ніяких фейків нема. Середній вік військових пенсіонерів 45-47 років і з них лише 5410 – в ЗСУ.  Звідси можна зробити висновок, що десятки тисяч військових пенсіонерів, яким немає 60 років не служать і проблему не вирішено, – додала депутатка.

Також читайте:

Скільки чоловіків “залягли на дно”, щоб уникнути мобілізації.

Українці вимагають зменшення мобілізаційного віку: петиція на сайті президента набрала підписи.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.