У Нацбанку спрогнозували масовий виїзд українців за кордон: в чому причина

Через масовані ракетні атаки та серйозні проблеми з енергетичною інфраструктурою, в Україні очікується еміграція величезної кількості українців.

У Національному банку України повідомили, що до кінця року понад 400 тисяч українців можуть покинути країну, через проблеми з енергетичною інфраструктурою.

Як відомо, окупанти атакували українські об’єкти у відповідь на просування збройних сил у Курській області. Ворожі пропагандисти стверджують, що посилення обстрілів є відплатою за “атаки” на РФ. Також Росія продовжує атакувати цивільні об’єкти і навіть жилі будинки. Так, 30 серпня російські окупанти масовано вдарили по Харкову. Росіяни застосували авіаційні бомби. Влучання зафіксували у п’яти локаціях Харкова.

Аналітики вважають, що росіяни нагадують українцям, що енергетична проблема нікуди не зникла. Зараз необхідно відремонтувати пошкоджені електростанції та знайти можливості їх захисту.

Керівник київського науково-дослідного інституту “Пента” Володимир Фесенко нагадав, що українці звинувачують у проблемах зі світлом як окупантів, так і владу. Багато хто вважає, що електроенергія експортується, хоча офіційні особи неодноразово спростовували це.

Цього року Україна планує додати 1 ГВт децентралізованих потужностей. Пошкоджені великі теплові та гідроелектростанції будуть замінені багатьма меншим електростанціями, які легше приховати.

За даними джерел в НБУ, до кінця 2024 року ще 400 тисяч українців можуть стати біженцями, шукаючи безпечніші місця, які без проблем будуть надавати комунальні послуги.

Також читайте:

Уряд продовжив виплати українцям: хто й надалі отримуватиме грошову допомогу.

В Україні змінюють правила видачі готівки на касі.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.