Monobank запускає новий сервіс: що відомо

Співзасновник monobank Олег Гороховський повідомив про запуск нової послуги. Це кнопка mono checkout, яка дозволить заповнити дані покупця щодо оплати та доставки онлайн-замовлення. Все це відбуватиметься автоматично.

Я ніколи не був в захваті від процесу онлайн-замовлень. Кожного разу, коли сайт запитує твоє ім’я, номер телефону, адресу електронної пошти, та номер відділення – і це лише мінімальна процедура, щоб зробити замовлення. Іноді потрібно вводити код міста, адрес де проживаєш і ще зробити сальто назад. Тому наша команда створила кнопку, яка буде все заповнювати автоматично – зазначив Олег Гороховський

Він також підкреслив, що минулого року на онлайн-покупках українці витратили 182 мільярди гривень, тому в Monobank вирішили зробити цей процес зручним.

«mono checkout — це кнопка замовлення на веб-сайті, де потрібно лише авторизуватися через застосунок mono, і дані клієнта будуть автоматично заповнені: Ім’я, номер телефону, відділення пошти тощо.

Тепер оформлення замовлення займатиме максимум хвилину замість пʼяти“, — підкреслив Олег Гороховський.

Співзасновник Monobank вважає, що такий досвід має стати новим стандартом в онлайн-покупках. Підключити та протестувати mono checkout можна вже зараз.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.