Робочий день в Україні запропонували продовжити до 10 годин

Експерт з енергетичних питань Андрій Гнатуш запропонував збільшити тривалість робочого дня українців на дві години, що дозволить досягти загальної тривалості робочого дня у 10 годин. На його думку, це допоможе підвищити обороноздатність держави в умовах повномасштабної війни.

Гнатуш вважає, що українці повинні активно долучатися до підвищення обороноздатності країни і максимально мобілізувати свої ресурси. Він зазначив, що у разі, якщо люди не будуть готові працювати довше, вони можуть “посидіти у темряві та подивитися на чорні вулиці за вікном”.

Експерт нагадав, що військовослужбовці часто працюють за ненормованим графіком, виконуючи свої обов’язки цілодобово та без вихідних. Вони можуть працювати до 60 годин на тиждень або навіть 24/7 за наявності бойового розпорядження.

“Я б на місці держави розглянув можливість переходу з 8-годинного робочого дня на 10-годинний. Додаткові дві години роботи можуть бути спрямовані на відновлення економіки, енергетичних потужностей та військово-промислового комплексу”, – сказав Гнатуш.

Також читайте:

Як безпечно отримати відстрочку за новими правилами.

Інформаційний купол України: новий законопроект від ВР.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.