Офіційно представлений дешевий смартфон Redmi 14C

Каталог бюджетних смартфонів поповнився новою моделлю Redmi 14C. У порівнянні з попередником апарат отримав повністю оновлений дизайн та покращені характеристики. Зокрема, він має ємний акумулятор і екран з високою частотою оновлення. Redmi 14C оснастили великим 6,88-дюймовим IPS-екраном з не найвищою роздільною здатністю 1640х720 пікселів, зате з частотою оновлення 120 Гц для максимальної плавності анімацій. Заявлена ​​пікова яскравість складає 600 нит. Сканер відбитків пальців вбудований у кнопку увімкнення збоку.

Смартфон побудований на базі восьмиядерного процесора початкового рівня MediaTek Helio G81 Ultra. Залежно від версії оперативної пам’яті він може бути від 4 до 8 ГБ, а вбудованого сховища — від 128 до 256 ГБ. Є також можливість встановлення картки пам’яті microSD.

Незважаючи на великий блок ззаду, фактично там встановлено одну 50-мегапіксельну камеру з допоміжним датчиком. З фотофункцій заявлені портретний та нічний режими, а також різні фільтри для фото та відео. Для селфі передбачена 13-мегапіксельна фронтальна камера. За автономність смартфона відповідає акумулятор ємністю 5160 мАг за допомогою 18-ватної зарядки.

Інші особливості смартфона включають 3,5-мм роз’єм для навушників та модуль NFC для безконтактної оплати покупок.

Новинка вже продається у Чехії за ціною від 120 євро за базову версію на 4/128 ГБ. Варіант на 8/256 ГБ коштує 149 євро.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.