У Резерв+ додають нову опцію та три типи відстрочок

Міністерство оборони України планує значно розширити базу користувачів мобільного додатку «Резерв+» за рахунок введення нових можливостей, таких як онлайн рекрутинг і три види відстрочок, повідомила заступниця міністра оборони з питань цифрового розвитку Катерина Черногоренко.

«Ми впроваджуємо функцію онлайн рекрутингу, яка дозволить підписати контракт або мобілізуватися буквально в два кліки», — зазначила Черногоренко.

Вона додала, що зараз розробляються три види відстрочок для користувачів додатку: для багатодітних сімей, для осіб з інвалідністю та для студентів денної форми навчання.

За її словами, такі нововведення дозволять залучити мільйони нових користувачів завдяки регулярному оновленню функціоналу додатку.

«Наразі у «Резерв+» зареєстровано 3,2 мільйона користувачів, з яких щодня активними є близько 100 тисяч. Це показник для нас, і ми працюємо над тим, щоб збільшити ці цифри. Однак, на мою думку, якщо продукт містить важливі та корисні функції, він показник буде зростати природним чином», — підкреслила Черногоренко.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.