У «Дії» з’являться нові документи: що відомо

Уже скоро в Україні планують запустити Єдиний державний реєстр домашніх тварин. Дані тварин будуть об’єднуватися з державних та приватних ветеринарних клінік. Сама реєстрація тварин буде безкоштовною. Електронні ветеринарні паспорти будуть занесені до застосунку «Дія».

Про це повідомляє Міністерство аграрної політики та продовольства України.

Цієї осені в Україні запустять Єдиний державний реєстр домашніх тварин, що об’єднає дані з державних та приватних ветеринарних клінік. Така ініціатива допоможе власникам ідентифікувати та повертати втрачених домашніх тварин і контролювати популяцію домашніх тварин. Крім того, це допоможе в ефективній боротьбі зі сказом.

Реєстрація тварин відбуватиметься під час візиту до ветеринара, де буде створений електронний ветпаспорт з історією щеплень та іншими важливими даними. Пізніше він з’явиться в додатку “Дія”.

У майбутньому планується інтеграція Єдиного державного реєстру з міжнародними базами даних домашніх тварин, зокрема Europetnet.

«У подальших планах— інтеграція Єдиного державного реєстру з міжнародними базами даних домашніх тварин (зокрема, з Europetnet). Ініціативу уже підтримали міжнародні та українські зоозахисні організації та ветеринарна спільнота», – повідомляє Міністерство аграрної політики та продовольства України.

Також читайте:

В Кабміні назвали зарплату, яку мають отримувати чоловіки, щоб не іти на війну.

Як отримати гроші на комуналку у додатку Дія.

В Україні запустили застосунок для моніторингу штрафів від ТЦК.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.