Стала відома дата релізу Xiaomi HyperOS 2.0

У мережі з’явилося зображення фрагмента «дорожньої карти» Redmi щодо оновлення смартфона K70 Ultra до HyperOS 2.0. Окрім можливої ​​дати випуску нової прошивки, зображення натякнуло і на термін анонсу флагманської моделі Xiaomi 15.

За даними джерела, Redmi K70 Ultra оновиться до HyperOS 2.0 (складання OS2.0.1.0.VNNCNXM) вже 10 жовтня. За чутками, першим пристроєм з новою ОС має стати Xiaomi 15. Якщо це дійсно так, то новий флагман Xiaomi покажуть цього ж дня або трохи раніше.

Згідно з інсайдерськими звітами, прошивка HyperOS 2.0 має привнести на смартфони функцію виявлення прихованих камер, інтеграцію з великими мовними моделями, розумне керування акумулятором та оптимізацію продуктивності системи на основі звичок користувача.

Очікується, що до набору нейромережевих функцій HyperOS 2.0 увійдуть покращене розпізнавання голосу, персоналізовані рекомендації додатків та просунуті можливості редагування фотографій та відео. Прошивці також приписують оновлений інтерфейс та покращення щодо управління повідомленнями.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.