Xiaomi представила недорогі пауербанки з функцією швидкої зарядки

Компанія Xiaomi представила фірмові портативні акумулятори Pocket Power Bank Pro та Power Bank 4i. Від своїх попередників вони відрізняються не лише дизайном, а й підвищеною ємністю, а також збільшеною вихідною потужністю для швидкого заряджання смартфонів та інших гаджетів.

Xiaomi Power Bank 4i оснащений АКБ на 20 000 мАг та підтримує технологію 33-ватної швидкої зарядки. На його корпусі розмістилися два порти USB Type-A та один двосторонній Type-C. Новинка підтримує протоколи PD (Power Delivery) та QC 3.0 (Quick Charge), з якими сумісні багато сучасних пристроїв різних брендів.

Більш компактний Xiaomi Pocket Power Bank Pro відрізняється від моделі 4i лише габаритами та ємністю акумулятора (10 000 мАг). Виробник зазначає, що сам пауербанк повністю заряджається за дві години під час використання блоку живлення потужністю 30 Вт. Для обох новинок заявлено 12-ступінчастий захист електронних компонентів.

Xiaomi Pocket Power Bank Pro доступний тільки в чорному кольорі корпусу за ціною $21 (на ринку Китаю), а Power Bank 4i у синьому, зеленому та чорному кольорах оцінений у $26.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.