Windows 11 отримала одразу кілька нових корисних функцій

Компанія Microsoft випустила необов’язкове оновлення KB5041587 для Windows 11 (білди 22H2 та 23H2). Воно не тільки виправляє ряд відомих помилок, але й додає в ОС кілька корисних функцій, покликаних поліпшити досвід користувача власників ПК.

Найбільш помітним нововведенням стала функція Windows Share, за допомогою якої можна надати загальний доступ до контенту на Android-пристрої в вікні «Поділитися». Крім того, було значно покращено швидкодію «Екранного диктора» та функції голосового введення (остання тепер вміє писати символи, продиктовані за літерами). Ці функції вже розгорнуті у кількох регіонах і мають стати загальнодоступними.

Заодно були виправлені помилки у фокусуванні екранного диктора та інших програм для читання з екрану, а також баг, через який не запускалася форма пошуку за поєднанням клавіш Ctrl+F. Компанія також звітувала про «лагодження» Bluetooth-з’єднання з периферійними пристроями, виправлення проблеми із зависанням ноутбуків у режимі глибокого сну та виправлення помилки, що призводить до зависання ОС при зверненні до символічних посилань.

Детальніше про всі зміни в патчі KB5041587 можна на офіційному сайті Microsoft.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.