Стало відома скільки грошей заробляє на українцях Нова пошта

Компанія «Нова пошта» опублікувала фінансові результати за перші шість місяців 2024 року. Незважаючи на складну економічну ситуацію, лідер українського ринку доставки зумів збільшити консолідований чистий прибуток на 22,6% порівняно з аналогічним періодом минулого року. Сума сягнула 24,45 млрд грн.

Про це повідомляє “Інтерфакс-Україна” з посиланням на дані консолідованої звітності, які опубліковані в системі розкриття Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку (НКЦПФР)

Оприлюднені дані показали, що валовий прибуток “Нової пошти” також продемонстрував позитивну динаміку – він зріс на 10,1% до 6,05 млрд грн.

Проте чи всі фінансові показники демонструють зростання. Консолідований чистий прибуток компанії знизився на 36,9%, склавши 1,48 мільярда гривень. Операційний прибуток також зменшився на 9,2%, до 3,17 мільярда гривень.

Інвестиційні витрати на необігові активи зросли на 20% – до 3,54 млрд грн, ще 70 млн грн було витрачено на купівлю дочірніх підприємств.

Хоча залишки коштів за перше півріччя скоротилися з 6,55 млрд грн до 5,39 млрд грн, це все одно перевищує відповідний період минулого року (4,47 млрд грн).

Також читайте:

ПриватБанк випустить нову карту з кешбеком під програму “Національний кешбек”.

Сервіси таксі, оренди житла та маркетплейси зобов’яжуть звітувати про доходи українців.

 

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.