“Режим бога” Windows отримав перше оновлення: що змінилося

Неофіційний скрипт Windows God Mode, що відкриває простий доступ до всіх параметрів ОС, отримав перший апдейт з моменту релізу. Він став набагато ефективнішим і тепер працює майже без помилок. У «нотатках до патчу» розробник розповів про ключові покращення корисного інструменту, що отримав приставку Super у назві.

“Цей сценарій PowerShell створює ярлики для всіх спеціальних папок оболонки, посилань на завдання, системних налаштувань, глибоких посилань і протоколів URL-адрес у Windows, забезпечуючи легкий доступ до широкого спектру системних налаштувань і функцій”, – говорить опис скрипту.

Змін порівняно зі старою версією небагато, але вони значно розширюють список можливостей інструмента:

  • Додано більш повний пошук прихованих посилань для протоколів додатків, відмінних від APPX
  • Виправлена ​​помилка, через яку деякі приховані посилання зіставлялися у файлах, але не додавалися до результатів
  • Додано нову опцію «Поглиблене сканування прихованих посилань», яка сканує всі файли в папках програми, відмінних від APPX, але працює повільно.
  • Замінено жорстко запрограмовані постійні шляхи, тому скрипт повинен коректно працювати в системах, де буква основного диска відрізняється від C:/

Завантажити нову версію скрипту можна на сторінці розробника ThioJoe на GitHub. Він отримав графічний інтерфейс і працює як звичайна програма, а також дозволяє не тільки виводити на екран усі знайдені посилання налаштувань у вигляді ярликів, але й фільтрувати результати пошуку.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.