ПриватБанк заявив про нововведення під час оформлення банківських карток: що потрібно знати

“ПриватБанк”, один із найбільших банків в Україні, розширив список країн, до яких доставлятиме банківські картки своїм клієнтам. Про це повідомила пресслужба банку.

З серпня клієнти “ПриватБанку” можуть отримати банківські картки на будь-яку адресу у США, Швейцарії та Словенії. Для доставки використовується Укрпошта, а сам процес буде безкоштовним до кінця 2024 року, якщо клієнт перевипустив свою платіжну картку або відкрив нову цифрову картку через додаток “Приват24”.

Щоб замовити пластикову картку, спочатку потрібно оформити або перевипустити її віртуальну версію. Це можна легко зробити через сайт або мобільний застосунок “Приват24”. Після цього в розділі “Усі картки” слід обрати опцію доставки банківської картки.

Окрім нових напрямків, “ПриватБанк” продовжує доставку карток до інших 14 країн, таких як Велика Британія, Німеччина, Італія, Латвія, Литва, Молдова, Польща, Румунія, Словаччина, Чехія та Естонія. У цих країнах доставка здійснюється за допомогою “Нової пошти”.

Також у банку нагадують, що з початку повномасштабної війни термін дії всіх платіжних карток було продовжено. Це дозволяє клієнтам продовжувати оплачувати товари та послуги, а також знімати готівку. У разі потреби перевипустити картку для онлайн-шопінгу клієнти можуть швидко оформити цифрову картку через “Приват24” і замовити її доставку через логістичних партнерів як в Україні, так і за кордоном.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.