Міноборони впроваджує нову функцію в додатку Резерв+: що відомо

У застосунку “Резерв+” з’явиться нова функція, яка дозволить військовозобов’язаним самостійно перевіряти достовірність повісток виданих територіальними центрами комплектування. Про це повідомив керівник управління інформаційних технологій Міністерства оборони Олег Берестовий під час виступу на телемарафоні.

Як зазначив Олег Берестовий, для того, щоб повістка була визнана легітимною, вона повинна бути надрукована на спеціальному бланку, підписана і завірена печаткою начальника ТЦК. Крім того, у Міністерстві оборони розробляють систему автоматичної генерації повісток через реєстр «Оберіг» із використанням електронного підпису начальника ТЦК.

Нова функція в застосунку “Резерв+” дасть можливість користувачам сканувати QR-код на повістці для перевірки її достовірності. Це значно знизить ризик шахрайства і надасть військовозобов’язаним впевненість у законності дій.

Запровадження цієї функції є важливим кроком у модернізації системи мобілізації та покращенні взаємодії між громадянами і військовими установами.

Також читайте:

Чи можна проігнорувати повістку, залишену у дверях: пояснення.

Чому Україна так інтенсивно втрачає території: західна аналітика.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.