Безкоштовна програма для перевірки штрафів від ТЦК

Українська компанія Binotel запустила додаток “Perevir”, що дає можливість користувачам безкоштовно перевіряти штрафи від ТЦК і не тільки.

Додаток надає безкоштовний та швидкий доступ до даних з Реєстру Мін’юсту (АСВП) та надсилає повідомлення про нові штрафи в режимі реального часу.

«Мета Perevir — зробити перевірку та моніторинг штрафів максимально простими та зручними для всіх громадян України», — йдеться у прес-релізі.

На веб-сайті програми зазначено, що дані про штрафи оновлюються щоденно, щоб користувачі мали найактуальнішу інформацію щодо штрафів. Завантажити додаток на свій телефон можна за допомогою наступних посилань:

Нагадуємо, що сьогодні нараховується близько 5 мільйонів чоловіків, які не оновили дані в ТЦК протягом відведеного 60 денного терміну. Це рахується порушенням правил військового обліку, і відповідно до закону даним чоловікам загрожує штраф на суму 17 -25,5 тисяч гривень.

Раніше безплатно перевірити виконавче провадження за штрафом ТЦК можна було за допомогою сервісу «Опендатабот». Ця функція швидко стала найпопулярнішою в сервісі і вже наступного дня вона стала платною.

Якщо вам не хочеться звантажувати додаток, то ще дізнатися про штрафи від ТЦК можна в наступних сервісах:

  1. Опендатабот“;
  2. Єдиний центр обробки судових рішень
  3. Додаток “Дія”
  4. “Єдиний реєстр боржників”

 

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.