Київстар оголосив про підвищення тарифів на мобільний зв’язок

Мобільний оператор Київстар оголосив про підвищення тарифів на мобільний зв’язок з 1 вересня. Зміни стосуватимуться як передплачених, так і контрактних тарифних планів. Компанія запевняє, що за додаткову плату абоненти отримають більше можливостей в тарифному плані, а саме: більше інтернет-трафіку, хвилин на дзвінки та СМС – повідомлень.

Уже з 1 вересня тарифний план LoveUA, який зараз архівований і недоступний для нових підключень, стане дорожчим на 50 грн, збільшивши місячну плату з 150 до 200 грн. У межах цього тарифу Київстар пропонує розширений інтернет-пакет: 20 ГБ для використання в Україні та 4,9 ГБ для використання за кордоном.

Підвищення торкнеться й інших тарифних планів, зокрема:

  • LOVE UA Світло 2023;
  • LOVE UA Світло 2023 із Суперсилою Економія;
  • LOVE UA База;
  • LOVE UA Контракт;
  • Максимальний Безлім 2019.

В останньому з цих тарифів з’являться нові опції, такі як суперсили та послуга “Роумінг як вдома”. Інші умови, зокрема безлімітні дзвінки й SMS, залишаться незмінними.

Представники Київстару пояснюють, що збільшення тарифів спричинене зростанням споживання мобільного трафіку. Це змушує компанію переглядати ціни, щоб мати можливість інвестувати у розширення мережі та забезпечення її додатковими джерелами живлення, такими як генератори.

Користувачі, яких торкнуться зміни, отримають SMS з детальною інформацією про нові тарифи щонайменше за 7 днів до вступу змін у дію. Дізнатися більше про нові умови можна за безкоштовним номером 477*9 або в мобільному додатку “Мій Київстар”. Для тих, хто бажає знайти альтернативний тариф, відповідні варіанти доступні на сайті оператора або в додатку “Мій Київстар”.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.