Бездротові навушники Redmi Buds 6 Play обвалилися в ціні до рекордно низького рівня

Випущені зовсім недавно бездротові навушники Redmi Buds 6 Play тимчасово коштують менше 500 гривень у рамках великого розпродажу на AliExpress. Вони пропонують майже 40 годин відтворення музики, швидку зарядку та функцію шумозаглушення.

Redmi Buds 6 Play виконаний у форматі крихітних внутрішньоканальних «затичок» із 10-мм динамічними драйверами всередині. За допомогою фірмового мобільного додатка можна вибрати один із п’яти варіантів налаштування звучання залежно від ваших уподобань.

Оскільки модель бюджетна, то активного шумоподавлення в ній немає. Натомість є функція усунення сторонніх звуків під час телефонних розмов, щоб голос був чистішим. Керувати навушниками можна за допомогою торкання сенсорних панелей на зовнішній стороні.

Навушники підключаються за сучасним протоколом Bluetooth 5.4 та підтримують функцію Google Fast Pair для автоматичної синхронізації з Android-пристроями поблизу. На одному заряді Redmi Buds 6 Play можуть відтворювати музику до 7,5 годин, а з підзарядкою від кейсу – до 36 годин. Є також функція швидкого заряджання: 10 хвилин вистачає на 3 години роботи.

До 29 серпня Redmi Buds 6 Play можна придбати за зниженою ціною – всього за 460 гривень.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.